VABENE Kök söker fler återförsäljare i Norden!

VABENE har kök i en otroligt hög kvalité och till konkurrenskraftiga priser – producerade i det välrenommerade möbelområdet Pesaro i norra Italien.

Produkterna har funnits på marknaden i Norge och Sverige sedan 2001 och nu utökar vi verksamheten med fler återförsäljare i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vårt franchisekoncept innebär att varje återförsäljare får ett exklusivt geografiskt säljområde som skyddar den enskilde återförsäljaren mot konkurrens

från andra återförsäljare från VABENE.

Unik kvalité – unika möjligheter!

VABENE erbjuder dig som återförsäljare – och dina kunder – ett av de största urvalen i Norden på kök.

Med över 40 olika köksmodeller där flera av dessa tas fram i 200 olika färger, gör detta VABENE till en stark utmanare på marknaden.

Alla våra köksstommar levereras i V100, som är ett vattenfast material.

Här skiljer sig också VABENE från de flesta konkurrenter med en mycket lång livstid, tack vare produkternas höga kvalité.

Som återförsäljare till VABENE får du tillgång till ett ritprogram, från vår huvudproducent av kök, Vitali Cucine, som du använder i din kommunikation och dina ordrar

till köksproducenten i Italien. Detta säkerställer att det inte uppstår några fel i orderprocessen.

Ingenting sätts i produktion utan skriftligt medgivande från dig.

Produktionstiden är endast tre-fem veckor. Det placerar VABENE i framkant bland nordiska kök – också när det gäller leveranstider.

Fantastiska förutsättningar – bra hjälp med att komma igång!

Som återförsäljare för VABENE har du fantastiska förutsättningar. Med bra försäljnings­möjligheter är det helt realistiskt att kunna konkurrera med de flesta leverantörer i Norden.

Med producenterna "i ryggen" där VABENEs inköp representerar en stor del av producenternas exportmarknad finns de bästa förutsättningar för en service i särklass

från de engelsktalande exportcheferna.

Jag hjälper dig med att starta din verksamhet, där din utställning – stor eller liten – alltid visar upp tidsriktiga kvalitetsprodukter.

Har du frågor eller andra funderingar är du välkommen att kontakta mig.

E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobiltelefon: (+46) (0) 70 4610182

Med vänlig hälsning
Gerhard Kolflaath
Grundare av VABENE Franchise i Norden